Kosttilskud

Er du godt igang med styrketræningen er der her en artikel lige for dig.

De basale kosttilskud til styrketræning er en artikel der guider dig til køb af de nødvendige kosttilskud til styrketræningen for at du kan få det mest optimale ud af din træning. Der er nemlig meget at hente ved at bruge det rigtige kosttilskud.

Styrketræning uden kosttilskud

Du behøver ikke tage kosttilskud for at kunne få noget ud af din styrketræning. Dermed ikke sagt at det ikke anbefales. Træner du uden kosttilskud bliver det automatisk sværere og mere kompliceret at opbygge muskelmasse og blive stærkere, men det kan lade sig gøre.

Kosttilskud er billigt
Nogle køber ikke kosttilskud fordi de mener det er dyrt. Det er en usandhed. Kosttilskud til styrketræning er faktisk på ingen måder dyrt. Det viser sig faktisk at det er billigere at bruge kosttilskud end fx et normalt måltid – så den går ikke.

Kosttilskud til styrketræning
Der findes utrolig mange produkter på markedet for kosttilskud til styrketræning, men hvordan finder man de bedste produkter? Det er vigtigt at have styr på sine kosttilskud til styrketræningen, og du skal vide hvad de forskellige kosttilskud er gode for, hvornår de skal indtages og i hvilke mængder. Her på nettræning er der skrevet en artikel om dosering af proteinpulver du bør læse.

De vigtigste kosttilskud til styrketræning
Kosttilskud til styrketræning kan kategoriseres. Det er vigtigt at vide hvilke kategorier af kosttilskud til styrketræning der er vigtige og hvilke der er mindre vigtige.

Styrketræner du er det et must at have følgende 2 typer kosttilskud.

Whey proteinpulver
Whey proteinpulver er hurtigtoptageligt proteinpulver du skal indtage lige efter din styrketræning, lige inden eventuelt og lige når du står op. Med andre ord skal du tage whey proteinpulver når din krop har brug for akut proteinpulver.

Kreatin
Kreatin er der skrevet flere artikler om her på nettræning. Kreatin har vist sig at øge din styrke og din muskeludholdenhed. Det gør tilsammen at du vil kunne styrketræne i længere tid ved samme høje belastning. Kreatin er altså et kosttilskud til styrketræning der er utrolig vigtigt. Det er decideret dumt at ikke tage kreatin. Det er 100 % lovligt lige som whey proteinpulver og du bliver stærkere.

Andre kosttilskud til styrketræning
Der findes mange andre vigtige kosttilskud til styrketræning du med fordel kan købe. Whey proteinpulver og kreatin er blot 2 af mange kosttilskud til styrketræning, og formentlig de 2 vigtigste, men der findes mange andre kosttilskud der vil forbedre din styrketræning