Protein chokolademousse

Ingredienser:

200g kogt blomkål
4-5 spsk ren kakao
2 spsk mandelmel
120g chokolade proteinpulver
1 spsk mælk
Frosne hindbær

Kog blomkålen og lad den køle af. Blend den herefter sammen med proteinpulveret og mælken (brug mere mælk hvis du vil have moussen tyndere og vice versa) og hæld den op i en skål hvor resten af ingredienserne tilsættes. Sæt herefter massen i køleskabet og lad den nedkøle i 2-3 timer – og endnu bedre; en hel dag. Jo længere tid den får lov at stå jo mere smager chokoladen igennem og jo mere fast bliver assen – men den kan sagtens spises efter 2-3 timer. De frosne hindbær skal først puttes i, når chokolademoussen skal spises, så de ikke ligger og smelter i den imens den står til afkøling. Sådan foretrækker jeg det i hvert fald – i kan også bare smide dem i med det samme, eller helt undlade dem. Jeg synes dog hindbær går ret godt med chokolademousse – eller jordbær.


Loading...